Juustokastike/kuorrute, karppi

Laita kerma ja munat kattilaan, kuumenna kiehumispisteeseen ja hämmennä kokoajan ettei munat ryyniydy.

Kun kastikepohja on sakeaa niin lisää juustoraasteet vähän kerrallaan sekaan ja lisää vielä mausteeksi valkopippuria ja muskottipähkinää.

Tämä sopii hyvin minkä tahansa kuorrutteeksi paljon juustonsa takia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1065 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima (Lidl)47g183kcal13.6g0.3g14.1g0g
Mozzarella juustoraaste, Lovilio (50g)28g88kcal6.2g0.7g6.8g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 94g310kcal1.9g2.8g32.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g1249kcal51.2g7.8g113.8g0g
Valittu annoskoko200g625kcal25.6g3.9g56.9g0g
Annoskoko puolitettuna100g312kcal12.8g2g28.5g0g
Arvot/100g100g313kcal12.8g2g28.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436741