Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green22g71kcal5.2g10.7g0.2g2.6g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 19g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Oliiviöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 3.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.4g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g22g35kcal1.7g1.1g2.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g307kcal15.2g28.8g13g7.6g
Valittu annoskoko200g154kcal7.6g14.4g6.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna100g77kcal3.8g7.2g3.3g1.9g
Arvot/100g100g77kcal3.8g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764