Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 1252g490kcal12.8g88.1g2.5g31.9g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g188g357kcal4.7g6.6g33.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g200g561kcal38g0.1g44.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras38g100kcal3.2g19.2g0.4g5g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g313g228kcal25g25g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3980g3473kcal167.4g278g167.8g73.8g
Valittu annoskoko1990g1736kcal83.7g139g83.9g36.9g
Annoskoko puolitettuna995g868kcal41.9g69.5g42g18.5g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154