Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 799g608kcal15g123.8g1.6g8g
Rasvaton maito viro (Alma)221g73kcal7.5g10.4g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Ohrajauho 220g720kcal18.2g141.7g4.4g16.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3984g6999kcal242.4g1281.2g69.8g85.8g
Valittu annoskoko1992g3499kcal121.2g640.6g34.9g42.9g
Annoskoko puolitettuna996g1750kcal60.6g320.3g17.5g21.5g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369