Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 676g3480kcal111.1g0g342.5g0g
Herkkusieni 180g29kcal3.8g0.5g0.6g2.7g
Pasta Torino tumma563g1971kcal101.4g332.3g22g33.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)451g383kcal4.5g15.8g31.5g0g
Sipuli (kuorittu)124g34kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3987g11793kcal444.8g709g793.6g77.2g
Valittu annoskoko1994g5896kcal222.4g354.5g396.8g38.6g
Annoskoko puolitettuna997g2948kcal111.2g177.3g198.4g19.3g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201