Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1000g560kcal85g50g2g0g
Hermesetas -neste20g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g160kcal0g39.6g0g0g
Voi 14g99kcal0.2g0.1g11.1g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3987g5304kcal388.4g547.4g167.8g18.2g
Valittu annoskoko1994g2652kcal194.2g273.7g83.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna997g1326kcal97.1g136.9g42g4.6g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517