Mureke

Anna korppujauhojen turvota ruokakermassa jonkin aikaa.

Lisää sipulikuutiot, raastetut perunat ja mausteet.

Lisää jauheliha ja kananmunat.

Laita isoon uunivuokaan (itse laitoin kolmeen uunivuokaan), lisää päälle tomaattisiivut ja tuorejuusto, itse laitoin paprika-chilin antamaan mukavaa lisämakua.

Paista 225 C noin 40 minuuttia.

Itse teen näin suuria annoksia ja laitan pakkaseen valmiiksi kerta-annoksiksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1080g1793kcal205.2g0g108g0g
Sipulikuutiot rainbow288g29kcal4.3g4.3g0g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 130g71kcal2.1g17g0.2g1.1g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g238g131kcal7.4g15.2g4.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.4g9kcal0.4g1.7g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.4g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 79g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 36g54kcal2.9g1.7g4g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)36g133kcal5g26.1g0.9g1.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g90g18kcal0.5g3.4g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3996g4703kcal475.4g139.4g252.8g7.8g
Valittu annoskoko1998g2352kcal237.7g69.7g126.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna999g1176kcal118.9g34.9g63.2g2g
Arvot/100g100g118kcal11.9g3.5g6.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147246