Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g810g680kcal8.9g148.2g3.2g14.6g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g270g1652kcal57g18.6g150.7g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g90g360kcal18g46.8g10.8g28.8g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g23g65kcal0g2.9g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g45g0.3kcal0g44.7g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti32g158kcal7.8g10.5g9.1g8.9g
Vesi135g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g77g409kcal3.7g39.8g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3996g8139kcal317g643g498g104.8g
Valittu annoskoko1998g4070kcal158.5g321.5g249g52.4g
Annoskoko puolitettuna999g2035kcal79.3g160.8g124.5g26.2g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441520