Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Fariinisokeri1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.4g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.3g4.1kcal0.3g0.6g0.3g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Taloussuklaa, Fazer2.5g13kcal0.1g1.4g0.8g0.1g
Suklaasydän (Panda), annos 150g2.5g12kcal0.1g1.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g166kcal2.6g19g8.8g0.6g
Valittu annoskoko20g83kcal1.3g9.5g4.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g42kcal0.7g4.8g2.2g0.2g
Arvot/100g100g412kcal6.5g47.3g21.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406005