Rahkapizza

Tee pohja ja laita vuokaan.

Esikypsytä noin. 20 minuuttia.

Levitä pyree ja täytteet.

Tee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike.

Mausta suolalla.

Paista 200 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1283 grammaa

Miremi

Miremi sanoi...

Tee pohja ja laita vuokaan. Esikypsytä noin. 20 minuuttia. \r\nLevitä pyree ja täytteet. \r\nTee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike. Mausta suolalla. \r\nPaista 200 asteisessa uunissa.

lauantai 08.02.2014 klo 15:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.9g2.2kcal0.3g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]3.9g4.3kcal0.6g0g0.2g0g
Ananas, omassa liemessään 4.7g2.4kcal0g0.5g0g0.1g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki3.1g2.5kcal0.4g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g35kcal3.2g3.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko20g18kcal1.6g1.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.8g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g88kcal8g8g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404507