Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen6.5g9kcal1.2g0g0.5g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)6.5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g5.2g5.1kcal0.1g0.7g0.2g0g
Rypsiöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Basilika, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g39kcal2.8g2.4g2g0g
Valittu annoskoko20g20kcal1.4g1.2g1g0g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.7g0.6g0.5g0g
Arvot/100g100g97kcal7g6g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210