Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vispikerma Flora 20%3.5g7.7kcal0.1g0.2g0.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.5g2kcal0.3g0.2g0g0g
Mansikka 2.8g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)3.5g2.1kcal0g0.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g62kcal2g8.4g2g0.6g
Valittu annoskoko20g31kcal1g4.2g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal0.5g2.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g155kcal5g20.9g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653