Chilinen ravunpyrstösalaatti

Jäävuorisalaatti, tomaaatti ja paprikat leikataan kulhoon.

Sulatetut jättikatkaravun pyrstöt paistetaan pikaisesti pannulla noin ruokalusikallisessa kasvisrasvalevitettä.

Lisätään vajaa ruokalusikallinen Sambal Oelek chilitahnaa ja luraus valkoviiniä.

Lisätään saltaattiin jättikatkaravun pyrstöt paistoliemineen sekä parmesan lastut.

Sekoitetaan ja nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g5.5g4.1kcal1g0g0.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 2.7g0.4kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 0.8g0.6kcal0g0g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.4g2.4kcal0g0g0.3g0g
Paprika keltainen 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Parmesan lastu (Castelli), annos 20g1.6g6.4kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g32kcal3g0.8g1.8g0.4g
Valittu annoskoko20g16kcal1.5g0.4g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.8g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g81kcal7.5g2g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347481