Perinteinen jauhelihakeitto

Laita pilkotut perunat kiehumaan ja paista jauheliha.

Kun perunat on kiehunut n. kymmenen minuuttia, lisää keittojuurekset.

Anna kiehua n, kymmenen minuuttia ja lisää jauheliha sekä lihaliemikuutiot.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 8.2g18kcal1.4g0g1.4g0g
Keittojuurekset, Rainbow4.7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g49kcal3g2.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko20g24kcal1.5g1.1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.8g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g120kcal7.4g5.4g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121567