A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g7g16kcal1.3g0g1.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.9g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g52kcal4g0.6g3.6g0.2g
Valittu annoskoko20g26kcal2g0.3g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g128kcal9.9g1.5g8.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306