Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali8.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 6.4g14kcal1.2g0g1.1g0g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g1g0.1kcal0g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2g6.6kcal0g0.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g49kcal2.8g0.8g3.8g0.4g
Valittu annoskoko20g25kcal1.4g0.4g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.7g0.2g1g0.1g
Arvot/100g100g121kcal6.9g2g9.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513