Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell3.6g4kcal0.8g0g0.1g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g4.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow4.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%2.3g3kcal0.1g0g0.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1.8g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Oliiviöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g1.4g4.8kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g37kcal3.2g0.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko20g19kcal1.6g0.4g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.8g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g92kcal7.9g2g6.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515