Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g3.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli, paistettu 2.8g2.9kcal0g0.1g0.2g0g
Pekoni, paistettu 4.9g25kcal0.8g0g2.5g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g1.6g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7g23kcal0.1g0.2g2.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g114kcal2.4g0.8g11.2g0g
Valittu annoskoko20g57kcal1.2g0.4g5.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g29kcal0.6g0.2g2.8g0g
Arvot/100g100g283kcal5.9g2g27.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776