Vadelmarahka

Vadelmat kiehautetaan kattilassa.

Pohjalle hieman vettä, jotta kiehauttaminen helpottuu.

Sen jälkeen kaikki aineet sekoitetaan kulhossa ja valmista tuli.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Annnni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,35.8g3.8kcal0.6g0.2g0g0g
Vadelma 9g3.8kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g4.7g3kcal0.6g0.1g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g24kcal2.6g2.2g0.2g0.6g
Valittu annoskoko20g12kcal1.3g1.1g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.7g0.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g60kcal6.4g5.4g0.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276755