Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g6.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0g0.1kcal0g0g0g0g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g1g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1.4g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g18kcal0.6g2g0.8g0g
Valittu annoskoko20g9kcal0.3g1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.2g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g44kcal1.5g4.9g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175