Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Vehnälese 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.8g2.6kcal0.3g0.4g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g91kcal3g16.8g0.8g1.2g
Valittu annoskoko20g45kcal1.5g8.4g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.8g4.2g0.2g0.3g
Arvot/100g100g224kcal7.4g41.6g2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98099