Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka3.9g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Papu iso valkoinen, keitetty3.1g9kcal0.7g1.4g0.1g0g
Ohrasuurimo 3.5g11kcal0.3g2.2g0.1g0.3g
Soijarouhe, tumma, 30g4.1g13kcal2.1g1.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g87kcal6.4g12.4g1.2g1.2g
Valittu annoskoko20g44kcal3.2g6.2g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal1.6g3.1g0.3g0.3g
Arvot/100g100g215kcal15.8g30.5g3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245794