Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 14g15kcal3.2g0g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.7g0.6kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g80kcal6.4g1.8g5g0g
Valittu annoskoko20g40kcal3.2g0.9g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal1.6g0.5g1.3g0g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.4g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744