Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 7g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Hunaja 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 12g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g11kcal0.6g0.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko20g6kcal0.3g0.3g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g28kcal1.5g1.5g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266