Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)4.7g5.6kcal0.9g0g0.2g0g
Seitifilee (Findus)6.3g4.4kcal1.1g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Korppujauho 2.4g8.6kcal0.2g1.8g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g52kcal5.2g4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko21g26kcal2.6g2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1.3g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g127kcal12.7g9.8g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097