Voi-rypsiöljy-vesilevite

Huoneenlämmössä pehmitettyä voita 100 g, 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä sekoitetaan samettimaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.

Lopuksi lisätään vesi pikkuhiljaa ja sekoitetaan edelleen kunnes seos on tasaista.

Maustetaan halutessa suolalla ja vaikkapa valkosipulilla tai yrteillä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Satsu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g214kcal0.2g0g24g0g
Valittu annoskoko20g107kcal0.1g0g12g0g
Annoskoko puolitettuna10g54kcal0.1g0g6g0g
Arvot/100g100g527kcal0.5g0g59.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188025