Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio7.8g7kcal0.4g0.4g0.5g0g
Paprika vihreä 2g0.4kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g41kcal3g1g2.8g0g
Valittu annoskoko21g21kcal1.5g0.5g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.8g0.3g0.7g0g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.4g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251