Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g5g8.3kcal1g0g0.5g0g
Voi 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)2.3g8.2kcal0.4g1.5g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g2g2.2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1.5g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Korppujauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g52kcal3.8g4.2g2g0.8g
Valittu annoskoko21g26kcal1.9g2.1g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1g1.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g128kcal9.3g10.2g4.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485