Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%7.8g13kcal1.6g0g0.8g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 7.8g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g44kcal3.2g1.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko21g22kcal1.6g0.8g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.8g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.9g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883