Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 2.7g8.3kcal0.5g1.3g0g0.3g
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 2.7g3.5kcal0.6g0g0.1g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g30kcal2.4g3g0.6g0.6g
Valittu annoskoko21g15kcal1.2g1.5g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.6g0.8g0.2g0.2g
Arvot/100g100g72kcal5.9g7.3g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346