Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 17g12kcal2.7g0g0.1g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli2.1g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g33kcal5.8g0g0.8g0g
Valittu annoskoko21g17kcal2.9g0g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal1.5g0g0.2g0g
Arvot/100g100g81kcal14.1g0g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308