Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 2.3g7.7kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1g8.6kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g83kcal1.8g13g2.4g1g
Valittu annoskoko21g41kcal0.9g6.5g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.5g3.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g201kcal4.4g31.6g5.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098