Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Sipuli kuivattu 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g23kcal2.2g1g1g0.8g
Valittu annoskoko21g12kcal1.1g0.5g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.6g0.3g0.3g0.2g
Arvot/100g100g57kcal5.3g2.4g2.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987