Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.6g4.1kcal0.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g60kcal2.8g9.8g1g0.6g
Valittu annoskoko21g30kcal1.4g4.9g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0.7g2.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g145kcal6.8g23.7g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192