Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 11g26kcal2.1g0g1.9g0g
Hapukoor (Tere)1.9g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g1.1g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g82kcal5.4g0.6g6.4g0g
Valittu annoskoko21g41kcal2.7g0.3g3.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal1.4g0.2g1.6g0g
Arvot/100g100g199kcal13.1g1.5g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014