Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk6.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Soijapapu, keitetty, suolaton 9g17kcal1.5g0.7g0.7g0.7g
Linssi, punainen, Go Green3.1g10kcal0.8g1.5g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g62kcal4.6g5.2g1.8g2.4g
Valittu annoskoko21g31kcal2.3g2.6g0.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.2g1.3g0.5g0.6g
Arvot/100g100g151kcal11.1g12.6g4.3g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074