Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio10g6.3kcal1g0.4g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3.1g1.3kcal0.3g0g0g0g
Mansikka 7.8g3.6kcal0g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g22kcal2.6g2.2g0g0.2g
Valittu annoskoko21g11kcal1.3g1.1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.7g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g54kcal6.3g5.3g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177191