KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 2.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 2.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.9g1.8kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.9g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g3.4g3.8kcal0.6g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1.5g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g28kcal2g2g1g0.6g
Valittu annoskoko21g14kcal1g1g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.5g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g69kcal4.9g4.9g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275146