Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Lanttu 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Nakki,popsi grillinakki4.3g11kcal0.5g0.2g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g30kcal1.2g1.6g1.8g0g
Valittu annoskoko21g15kcal0.6g0.8g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.3g0.4g0.5g0g
Arvot/100g100g72kcal2.9g3.9g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343754