Kananpojan jauhelihapihvit

400g Kananpojan paistijauhelihaa
1 dl ruiskorppujauhoja
1 kananmuna
2 dl vettä
40 g punaista paprikaa
2 ml valkopippuria
2 ml suolaa
1 ml cajun maustetta
2 rkl juoksevaa beceliä

laita korppujauhot turpoamaan veteen 15 min.
pilko sillä välin paprika pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi, tarkista maku ja mausta halutessasi enemmän.

Paista pannulla kauniin ruskeaksi molemmin puolin :D
Tarjoa salaatin kera !

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia10g14kcal1.7g0g0.8g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras2.5g6.7kcal0.2g1.3g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g57kcal4.2g2.6g3.2g0.6g
Valittu annoskoko21g28kcal2.1g1.3g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.1g0.7g0.8g0.2g
Arvot/100g100g137kcal10.1g6.3g7.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366376