Juustokastike/kuorrute, karppi

Laita kerma ja munat kattilaan, kuumenna kiehumispisteeseen ja hämmennä kokoajan ettei munat ryyniydy.

Kun kastikepohja on sakeaa niin lisää juustoraasteet vähän kerrallaan sekaan ja lisää vielä mausteeksi valkopippuria ja muskottipähkinää.

Tämä sopii hyvin minkä tahansa kuorrutteeksi paljon juustonsa takia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1065 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima (Lidl)4.9g19kcal1.4g0g1.5g0g
Mozzarella juustoraaste, Lovilio (50g)2.9g9kcal0.6g0.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g32kcal0.2g0.3g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g130kcal5.2g0.8g11.8g0g
Valittu annoskoko21g65kcal2.6g0.4g5.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g33kcal1.3g0.2g3g0g
Arvot/100g100g313kcal12.5g1.9g28.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436741