Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 8.4g3.6kcal0.8g0g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g5.6g30kcal0.6g2g2.1g0g
Semper mangoa soseena5.6g2.8kcal0g0.7g0g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g83kcal2.8g7.6g4.2g0g
Valittu annoskoko21g41kcal1.4g3.8g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.7g1.9g1.1g0g
Arvot/100g100g200kcal6.8g18.4g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658