Hapankaali-uunimakkara

Hapankaali voideltuun uunivuokaan, päälle pilkotut makkarat, siirappia norona yli ainesten ja vielä muutama nokare voita.

Paista 225 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasilaisen hapankaali (100g)9g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Eetvartti a-lk grillimakkara (Snellman), annos 100g9g27kcal1.2g0.2g2.3g0g
Siirappi 1.4g4.2kcal0g1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g76kcal2.8g2.8g5.8g0g
Valittu annoskoko21g38kcal1.4g1.4g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal0.7g0.7g1.5g0g
Arvot/100g100g181kcal6.7g6.7g13.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308610