Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 7.5g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g3.8g5.6kcal0.6g0g0.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g17kcal1.4g0.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko21g8kcal0.7g0.3g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g4kcal0.4g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g40kcal3.3g1.4g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704