Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g10g4.8kcal0.1g0.8g0.1g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 7.8g17kcal1.4g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g46kcal3g1.8g2.8g0.2g
Valittu annoskoko21g23kcal1.5g0.9g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.8g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g109kcal7.1g4.3g6.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811