Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Kaali, valkokaali11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.5g1.8kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g38kcal2.2g1.8g2g0.6g
Valittu annoskoko21g19kcal1.1g0.9g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.6g0.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g92kcal5.3g4.3g4.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423