Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 8.8g2kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore2.6g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g15kcal0g0.8g1g0.2g
Valittu annoskoko21g8kcal0g0.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g4kcal0g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g36kcal0g1.9g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839