Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Oivariini, 60 (100g)0.5g2.7kcal0g0g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl7g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g7g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g66kcal0.4g1g6.6g0.2g
Valittu annoskoko21g33kcal0.2g0.5g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal0.1g0.3g1.7g0.1g
Arvot/100g100g158kcal1g2.4g15.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957