Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g16g50kcal7.8g4.7g0.1g0.9g
Tumma makarooni (Torino)77g269kcal12.3g49.2g2g4.6g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 25g8.5kcal0.8g1.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Ketsuppi, Felix4.5g4.1kcal0g0.9g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g814kcal49.8g117g15g12.6g
Valittu annoskoko200g407kcal24.9g58.5g7.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna100g204kcal12.5g29.3g3.8g3.2g
Arvot/100g100g204kcal12.5g29.3g3.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138