Kaalisalaatti kesällä

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Silppua sipulinvarret.

Kuori ja suikaloi omena.

Sukaloi maustekurkku.

Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.

Hyvää makkaran tai lihan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g134g32kcal1.6g4.5g0.3g2.8g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Omena, keskiarvo, punnittu kuorineen 33g11kcal0g2.2g0g0.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 20g4kcal0.1g0.6g0g0.4g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g3.3g0.7kcal0g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g159kcal3.6g15.6g7.2g7.6g
Valittu annoskoko200g80kcal1.8g7.8g3.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna100g40kcal0.9g3.9g1.8g1.9g
Arvot/100g100g40kcal0.9g3.9g1.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75847